top of page

Intuitiv Medium Kurs 1

Plats: Gerlegården Kungshamn

Datum: 20-21 Januari

Antal platser:12

Pris : 4.200 kr

Bokning sker genom att betala kursavgiften! Glöm inte skriva din e post adress.

 

till Bankgiro 5371-5421

eller Swish: 123 627 2801

Kursdeltagare ifrån Norge betalar med Paypal

Bokningen är bindande och pengarna återbetalas inte! Vi eventuell avbokning inom 14 dgr återbetalas pengarna enligt distanshandelslagen

by angel.jpg

Tanken bakom kursen är att du ska utvecklas och växa andligt och medialt i ljus och kärlek. Jag är er Guide för er som verkligen vill och har ambition att finna just din Livsplan. Jag hjälper dig att öppna upp genom meditation och visualisering. Med intuitiv menar jag att jag följer min intuitiva kunskap när jag vägleder dig och förmedlar det som är meningen just för Dig! Intuitivt vetande tar plats och det är där resan börjar. I dig själv genom att vara närvarande och lyssna in! Jag har Tillit till att andevärlden ger mig och det jag behöver för att förmedla rätt kunskap. Och jag har Tillit till att Ni får den vägledning ni behöver just nu för att utveckla er vidare. Jag tror på intuitiv guidning ifrån andevärlden. Kursen ger dig möjligheten komma vidare i din andliga och mediala utveckling.

 

Jag hjälper dig att öppna din andliga kommunikation med en värld som är både stor och obegränsad. Vi är alla födda mediala men av olika anledningar så stänger de flesta människor ner den förmågan under livets gång. Mina kurser ger dig kunskap genom olika tekniker att utveckla din mediala förmåga. En teknik jag använder mig av är Meditation. Du kommer också att få lära dig mycket om energi och om hur du kan förstå skillnaden mellan din energi och andevärldens. Genom olika övningar få du tillsammans med kurskamrater träna på att öva upp din intuition och dina förmågor genom att läsa och tolka energier och lära känna din och andras auror.

 

 

Kontemplation stänger av den reflekterande delen av medvetandet, då kommer man i kontakt med ett gränslöst kosmos, som öppnar medvetandet, och ser världen som den verkligen är och inte som vi tror den är. Genom kursen utvecklas du till den personen du egentligen redan är – men inte upptäckt. Du får öppna dörrarna till din egen Livsplan. En kurs för både nybörjare och för de som har lite mer erfarenhet men som vill öva upp sin mediala förmåga och öppna de andliga portalerna och uppleva andevärlden o den magnifika  miljön. 

Logi&mat ingår inte i kursavgiften, endast kaffe o kaka samt frukt.

bottom of page