Ran´s Rike

 
       

www.ransrike.com

Ny bok ! - I Åndenes Regi  -Veien mot klarsynthet
Lena Ranehag skaper kontakt mellom oss og den åndelige verden og formidler budskapene. Universets Skaper har tenkt på alt, det er bare vi som ikke har oppdaget det! Som medium ser Lena Ranehag det som sitt oppdrag å hjelpe de ordløse, de uten stemme - og det inkluderer alle, også dyrene. Det hun vil formidle gjennom sin bok, er at det ikke bare er ånder fra åndeverdenen som søker kontakt og vil ha hjelp av henne, men også mennesker med begrensninger i livet og som har en kontaktsøkende ånd. Hun har møtt flere mennesker som har hatt mørke skygger rundt seg, og hun har sett deres persons bilde manifestere seg i deres aura som et «spøkelse» fra fortiden. Disse menneskene har ofte en mørk fortid som de har forsøkt å «begrave» og flykte fra. Lena Ranehag er medium og har vært åndelig coach i mange år. Hun er kjent for sin medvirkning i TV-programmene Fornemmelse for mord og Åndenes makt. Lena har klienter over hele verden og holder åndelige og mediale utviklingskurs. Hun har tidligere gitt ut Åndenes stemme, Det usynlige riket, De dødes avtrykk og Universets plan.


Adlibris: https://www.adlibris.com/se/sok?q=ranehag

COVID  INFO


  

Nyheter  2021Ibland behövs det förändring, och det känns rätt tid för det nu efter ett år fullt av utmaningar med Corona som förändrat det mesta. Nu är det dags att ta beslut för att skapa bättre förutsättningar efter de nya förutsättningarna.

Bara för en kort tid sedan öppnade jag Ran´s Rike i Kungshamn med goda intentioner om en ny början med lite olika kurser, meditationskvällar och Klangmassage mm i min egna fina lokal som jag arbetat med sedan i somras med att inreda. Men när Corona slog till igen med ny kraft hann jag inte mer än att öppna förrän jag fick stänga dörren för mina kunder. Att börja med att stänga var mer än nog en vägledning om att det inte var rätt väg att gå i dessa tider, så nu har bestämt att inte fortsätta med verksamheten. Det har i sin tur fört med sig att jag också har beslutat mig för att förändra en del saker nästa år som gäller mitt arbete. Efter 11 år med massor av Medium kurser kommer jag inte arrangera fler Medium kurser som jag gör idag. Jag kommer i fortsättningen endast arrangera Medium kurser privat då det finns en del intresse för det. Då blir det i mindre sällskap och tillsammans kommer vi överens om hur och när kursen ska vara, då jag har tid och möjlighet för det. Det kan vara ett sällskap med vänner etc. Jag arbetar som vanligt fram till Maj 2021 med de inplanerade kurserna som ligger ute för bokning nu.


Med ljus och Kärlek

Lena
Mindfulness Retreat med Klangmeditation


- Tillsammans med Lena och Emil Ranehag den lördag den 27 Mars 2021!
Vi kommer att ha en dag ihop med meditation, klangmeditation och gå igenom grunderna för MBSR/Mindfulness.
Dagen kommer att fokusera på avkoppling, meditation, reflektion och att utveckla jaget.
Bokning reserveras först vid erlagd betalning.
I kursavgiften ingår endast frukt/te/kaffe.
Logi samt lunch ingår inte.Välkomna önskar Lena & Emil Ranehag!


Mindfulness Instruktör & Klang Terapeut Lena Ranehag
Mindfulness Instruktör Emil RanehagPlats:  Tumlaren bad & rehabilitering - Kungshamn
Datum: 27 Mars 2021
Pris: 1.495 kr

Boka kursen genom att betala kursavgiften till
Bankgiro 5371-5421