Medium & Medium Art 
        Lena Ranehag   

www.ransrike.com

Ny bok ! - I Åndenes Regi  -Veien mot klarsynthet
Boken kommer finnas ute i handeln 30 Juni i Norge, men kan också förhandsbeställas på Adlibris
Lena Ranehag skaper kontakt mellom oss og den åndelige verden og formidler budskapene. Universets Skaper har tenkt på alt, det er bare vi som ikke har oppdaget det! Som medium ser Lena Ranehag det som sitt oppdrag å hjelpe de ordløse, de uten stemme - og det inkluderer alle, også dyrene. Det hun vil formidle gjennom sin bok, er at det ikke bare er ånder fra åndeverdenen som søker kontakt og vil ha hjelp av henne, men også mennesker med begrensninger i livet og som har en kontaktsøkende ånd. Hun har møtt flere mennesker som har hatt mørke skygger rundt seg, og hun har sett deres persons bilde manifestere seg i deres aura som et «spøkelse» fra fortiden. Disse menneskene har ofte en mørk fortid som de har forsøkt å «begrave» og flykte fra. Lena Ranehag er medium og har vært åndelig coach i mange år. Hun er kjent for sin medvirkning i TV-programmene Fornemmelse for mord og Åndenes makt. Lena har klienter over hele verden og holder åndelige og mediale utviklingskurs. Hun har tidligere gitt ut Åndenes stemme, Det usynlige riket, De dødes avtrykk og Universets plan.


Adlibris: https://www.adlibris.com/se/sok?q=ranehag

NYA Medium kurser! 


NYA MEDIUM KURSER!


Medium kurs 2 - 31 oktober- 1 november Fullbokat!

1 dags Medium kurs - 28 November Fullbokat!
Skynda att boka, platserna försvinner fort!

Se och boka under menyn Medium Kurser

Observera att kurserna bokas genom att betala kursavgiften! När det är gjort kommer en boknings bekräftelse till dig.


Glöm inte att skriva din e post!

Observera att det är nytt bankgiro samt swish nummer till Rans Rike

Bankgiro: 5371-5421

Swish: 123 627 2801

Aktuella Tv program jag medverkar i under 2020.

"Åndenes Makt" på TvNorge
Ny säsong i höst!
Onsdagar kl 21.30


”Floating” Mindfulness Retreat med Klang Meditation


Längtar du bort efter en skön och avkopplande helg vid havet i Bohuslän,då har du nu möjlighet att få uppleva känslan av att flyta på vattnet i en uppvärmd bassäng med havet utanför fönstret samtidigt som du mediterar till klangskålarnas magiska toner!
Meditation är ett verktyg när man tränar Mindfulness. Under helgen kommer du får njuta av lugn och Mindfulness tillsammans med oss som är Diplomerade Mindfulness Instruktörer och som gärna vill ge dig en oförglömlig upplevelse och lära dig vad Mindfulness är och vilket fantastiskt redskap det är för stress, ångest och utbrändhet. Som Diplomerad Klang Terapeut vill jag också att tonerna av klangskålarnas magiska och starka kraft och energi, ska få ge dig den optimala avkopplingen som uppstår när klangskålarnas toner sköljer över och genom kroppen, som en helande våg. Klangen hjälper till att lösa upp spänningar och blockeringar, samt frigör stress, ångest och oro. Den hjälper dig att varva ned och att bli avslappnad på djupet i meditationen, och i det tillståndet kan du lättare förnimma djupare insikter och känslor inom dig. När du stänger ned egot, kommer du i kontakt med ditt sanna jag och fullständig harmoni på djupet inom dig själv. I kursavgiften ingår lunch med laktosfri mat, och ett vegetariskt alternativ för den som önskar det. Kaffe finns i Cafeterian. Logi ingår inte i kursavgiften, det får bokas och betalas separat.Varmt Välkomna önskar Lena & Emil !
Mindfulness Instruktör & Klang Terapeut Lena Ranehag
Mindfulness Instruktör Emil Ranehag


Plats: Tumlaren bad & rehabilitering Kungshamn
Datum: 21-22 November
Pris: 4.500 kr
Obs, endast 12 platser!
Boka kursen genom att betala kursavgiften till Bankgiro 5509-8008