Medium & Medium Art 
        Lena Ranehag   

www.ransrike.com

Diplomerad Klang Terapeut
Klangmassage &
Klangmeditation

Klangmeditation för återhämtning, påfyllnad, läkning och vila!

Tibetanska klangskålar har en exceptionell lång och vacker klang med harmoniserande övertoner. Varje skål är handgjord och därmed unik.
Klangskålarnas toner hjälper dig att uppnå djup avslappning och aktiverar kroppens förmåga till självläkning.
De vibrationer som klangskålarna skapar går igenom hela kroppen ända ner till cellnivå och renar och balanserar kroppens energi. Vibrationerna ger din kropp en inre massage. Spänningar släpper och fysiska skador får en möjlighet att läka.

Även det undermedvetna och det mentala påverkas så att emotionell spänning och stress kan släppa.
Även om du inte är van att meditera så hjälper klangen och vibrationerna dig att skingra dina tankar och du kommer snabbt in i djup och vilsam meditation.
Passet är oftast ca 1 timma
Vi börjar med att komma till ro och förbereda kroppen för meditation. Meditationen börjar oftast med en guidning in i medveten närvaro och vilsam stillhet. Därefter börjar själva klangmeditationen. Förutom de Tibetanska Klangskålarna använder jag andra ljudhelande instrument.
Under meditationen ligger man på Yogamattor på golvet
Ha gärna bekväma och löst sittande kläder. Det finns både filtar och kuddar i studion att tillgå, men om du vill ha din egen kudde så ta med den.
Efter meditationen får ni tid att varsamt "vakna till igen" under en stunds stilla och tystnad.

FÖLJANDE TILLFÄLLEN ERBJUDS UNDER HÖSTEN 2020:

18/10   8/11 ( Fullbokat)  (15/11 Fullbokat)

Tid: 18.00-19.30

Plats: Tångenvägen 4, Kungshamn
Ran´s Rikes lokal 
Pris: 200 kr/tillfälle
Du kan anmäla dig här:  [email protected] - glöm inte ange vilken datum du vill komma!


Plats: Ran´s Rikes lokal - Tångenvägen 4- Kungshamn

Pris: 200 kr/tillfälle
Du kan anmäla dig här:  [email protected]

Du kan även ringa eller skicka ett sms: 0708-191080
När du anmält dig säkrar du snarast din plats genom att betala in avgiften på bankgiro nr: 5371-5421 eller swish till 123 627 2801
Det är först till kvarn som gäller! Begränsat antal platser.
Drop-in kan vara möjligt i mån av plats. Ring eller sms:a i så fall innan du kommer!

Välkommen önskar

Lena Ranehag/Klangteraput/Mindfulnessinstruktör /MediumKlangmassage

KlangterapiI Indien och Nepal har klangskålar använts till meditation och ljudhealing i flera tusen år. Enligt tibetanska mästares uråldriga visdom tillverkas klangskålarna av minst sju olika metaller. Varje metall representerar en av de sju planeter man kände till på den tiden. Högkvalitativa klangskålar är handgjorda – och att tillverka dem är en konst. För en klangmassage används enbart högkvalitativa klangskålar då endast klangskålar av utmärkt kvalitet har harmoniska övertoner och befrämjar avslappning och självläkning.

Klangskålarnas mjuka, utdragna toner skapar ett fokus som stillar sinnet och främjar kroppens reorganisation. Deras blida vibrationer tar hand om stagnation, stimulerar chakran och kan verka djupt avslappnande. En klangmassage är ett utrensande och påfyllande klangbad. Ljudvågor vibrerar hela kroppen och masserar den på cellnivå. De löser upp blockeringar och skapar nytt flöde, musklerna slappnar av och organen får ny energi. Under klangmassagen balanserar jag alla kroppens energicenter som kallas chakra. Dessa energi depåer är viktiga för kroppens alla organ som är synkroniserade med dem. 

En klangmassage reducerar stress, oro, ångest och smärta. Den främjar inre harmoni och stärker dig för att bättre klara av vardagens alla krav. Den kan ge nya insikter och förbättra intuitionen. En klangmassage kan också vara en djupt meditativ upplevelse. Din produktivitet och din kreativitet kommer att få nya impulser.

Under en klangmassage placeras klangskålarna på och runt omkring klientens kropp utifrån individuella behov.


Mål: djup avslappning, avstressande, energipåfyllande

Medel: ljudvågor, övertoner


Har du pacemaker, epilepsi, hörapparat eller tinnitus kan du inte behandlas med klangmassage. Inte heller om du är förlamad.Längd: 60 min.

Klangmassage: Pris: 690 kr


Vid lokal smärtbehandling i kroppen kallas det Klangterapi, då arbetar jag med intuitivt med klangskålarnas vibrationer och låter kroppens självläkande energi och kraft styra flödet.


Längd: 45 min

Klangterapi: Pris 590 kr


Boka tid: Ring eller skicka 0708-191080, alternativt skicka ett mail till [email protected] med din kontakt info.