top of page

Medium & Spirit Artist Lena Ranehag

Välkommen till Ran´s Rike ! 


Jag heter Lena Ranehag och arbetar som bevisbaserat Clairvoyant Medium, många känner mig från Tv och olika Tv serier i Sverige, Norge och Danmark. 

Vi bor vid havet och klipporna i det vackra Bohuslän och där hämtar jag inspiration och kraft i livet bland annat till mina Mediala Kurser på Gerlegården i Kungshamn, samt till att måla mina tavlor men också till mina andra uppdrag som Medium och människa.

Hoppas du ska känna en omfamnande känsla, närvaro och mycket själ när du  besöker min hemsida, med andar, konst ,kärlek, spirituell vägledning och privat sittningar. Som Medium är min konst ett verktyg att förmedla andevärlden. Bilderna är levande avtryck från andevärldens själ och hjärta. Målningarna är ofta kraftfulla med helande energier som ger uttryck för den kärlek vi får från andra sidan. Du kan se mina andliga och mediala målningar i fotogalleriet. Du kan också beställa en egen unik målning med personligt budskap! I galleriet finns några av de målningar jag har gjort.

 


Nyhet! Från och med 19 Juni är Telefonlinjen öppen på flexibla tider men säkrast mellan

Måndag -Torsdag kl 11.00-21.00.

Du betalar endast vid svar av mig. Se info i rullmenynKanske önskar du gå en Medium kurs i höst! Missa inte det nya kursdatumet 2-3 September för fristående 

"Intuitiv Medium Kurs 2 "  Skynda boka platserna går fort åt!
Varmt Välkommen!

Namaste

Love&Light Lena

Medium Art

Spirituell Vägledning Medium Kurser

bottom of page